Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKLONIŠTE ZA ŽIVOTINJE
Povratak na članak

Horor u srcu Hrvatske: Invalidni psi stoje danima u fekalijama, mačke u hladnoj vodi...

Veterinarska inspekcija u nadzoru Skloništa za nezbrinute životinje Luč Zagorja nije pronašla veće nepravilnosti, a mačke nije nitko ni vidio ni čuo

Komentari 53

K1
Kalimero_12
21:02 02.12.2020.

Trebalo bi pročešljati poslovanje i uvjete brojnih skloništa koji ubiru novce, traže donacije, milodare, a najmanja briga su im životinje. da im što prije nađu udomitelje, jer najveća tragedija životinja jeste da cijeli život provedu u kavezima

VL
VO
volimnju
21:21 02.12.2020.

jadne te životinje. kakav čovjek moraš biti da izbaciš živo biće na cestu

VL
DU
Deleted user
23:18 02.12.2020.

Sva ta skloništa i napuštene životinje su proizvod "ljubitelja životinja". Ne može se nabaviti malog psića ili mačku samo zbog toga što se to djetetu svidjelo i što su umiljati. No kako se mi zalijećemo u financijska zaduženja bez ikakvogg razmišljanja tako se nabavljaju i životinje.

VL
IT
itisa
21:53 02.12.2020.

Ubijaju nerođenu djecu pa nema ovolikog zgražanja. Da se razumijemo volim životinje a one su žrtve kojekakvih " ljubimaca životinja". Sve je to jako žalosno.

VL
DU
Deleted user
22:56 02.12.2020.

Bravo, majstorsmora.

VL
Avatar lola lola
lola lola
23:45 02.12.2020.

Veterinarska inspekcija.....kao da njih uopce briga za dobrobit zivotinja?? Njihov jedini razlog postojanja je da utvrdjuju da stoka za klanje nije zarazena I opasna za ljudsko zdravlje, premda sumnjam da I taj posao obavljaju kako treba!!!!

VL
YU
YugoGVXnostalgiCharger
16:06 03.12.2020.

Zanimljive se te inspekcije, ništa nije u njihovoj nadležnosti, čak i ono što im je u nazivu, a ipak svima daju dozvole koje su im očito u nadležnosti. Znači trebali bi se zvati Državni izdavači dozvola i potvrda. Ja sam tražio građevinski inspekciju da provjere oštećenja na zgradi, naravno, nisu nadležni.

VL
AV
Avimm
07:10 03.12.2020.

U ime ,,napustenih,,(bolje bacenih) na ulicu pasa i macaka jako puno njih zive jako lijepo i ugodno(da ne kazem bogato),to je sada hit u HR a kad prestane biti IN imati psa u stanu onda ce biti zlo.To je nasa zaraza i korona,imamo vise pasa po stanovima nego ljudi i djece

VL
MA
Martina24
00:57 01.04.2021.

Laž!Imala sam prilike surađivati sa skloništem,udomila sam psa tamo a i svatko bi mogap tu i tamo pogledati tamo pse,bila sam puno puta i to nenajavljeno iz Zagreba,psi i macke su u prostoriji sa osobljem,maze se i paze...to su gluposti totalne i dezinformacije.Kad je nekom dosadno i dosadi im.pas i macka ostave ga pred sklonistem i to je mozda viđeno i snimljeno a sto se tice voditeljice,svaka joj cast treba znat dovest sce životinje u red i brinut o njima toliko kao ona....

VL
DU
Deleted user
20:49 02.12.2020.

Kaj bi se sad trebo iselit iz stana i cuckima dat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.