Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
invalidi

Invalidi o svojim problemima na središnjem gradskom trgu

invalidi (1)
Lj. Risek
19.03.2012.
u 12:08

Na štandovima će se moći dobiti i informacije o udomiteljstvu, o ostvarivanju prava na doplatak za pomoć i njegu, na osobnu invalidninu i drugo

Problem prijevoza i izoliranosti osoba s invaliditetom, uklanjanje arhitektonskih barijera, predrasude građana prema invalidima, problemi njihova zapošljavanja – sve to tek je dio problema o kojima će biti riječi na druženju osoba s invaliditetom, njihovih obitelji i socijalnih radnika s gradskim čelnicima, gospodarstvenicima i ravnateljima ustanova što će se u srijedu održati na ivanečkom glavnom Trgu hrvatskih ivanovaca.

Skup organizira županijska Udruga socijalnih radnika u povodu obilježavanja Svjetskog dana socijalnih radnika. Na skupu će sudjelovati Udruga osoba s mentalnom retardacijom Sunce, Udruga udomitelja Nada, Udruga tjelesnih invalida i Odgojni dom Ivanec, a pridružit će im se socijalni radnici iz ivanečkog Centra za socijalnu skrb i Caritasova doma te djelatnici Gradskog društva Crvenoga križa. Početak je u 11 sati, a na štandovima će zainteresirani moći dobiti informacije u udomiteljstvu, o ostvarivanju prava na doplatak za pomoć i njegu, na osobnu invalidninu i drugo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije