Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Intervju - Boris Vujčić: Banke će moći oprostiti dug i prije bankrota klijenta

- Potražnja za kreditima je slaba. I da otpišu sve loše kredite, banke bi bile kapitalizirane – kazao je u intervjuu Večernjem listu Boris Vujčić

Komentari 4

Avatar Idler 3
Idler 3
22:47 11.12.2016.

Štovani gospon guverner, o hrvatskim bankami se bi dalo puno tog reć/napisat sam kdaj bi vi meli hrabrosti....il je u pitanju ipak nekaj drugeg ?!

VL
TH
than
01:00 12.12.2016.

Samo su prodale svoja potrazivanja gradjana okolo legalnim utjerivacima dugova. Jedino sto nitko ne zeli utjerivati dugove poduzecima, pa to ostaje bankama... Mrtvi kapital.

VL
JA
Jadrija
00:32 12.12.2016.

I da mi sve otpišu ostajem gladan!

VL
KG
Kings-Gambit
09:12 12.12.2016.

Sad kada su lešinari pograbili sve što se da pograbti,sada će malo olabaviti kritwrije za dobivanje kredita i pokušati dobiti povjerenje građana pa ponovo sve ispočetka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.