Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči derbija

Djevojka upala u probleme, policajci priskočili u pomoć: 'Čudili su se kako sam se toga sjetila'

čitateljica Večernjeg lista
30.04.2023.
u 14:55

"Pristupili su nam odlično i samo se čudili kako sam se toga sjetila", rekla je djevojka koja se dosjetila ovakvog rješenja.

Uoči derbija Hajduka i Dinama u Splitu, na odmaralištu Vrpolje djevojci je na automobilu pukao branik, a njezina se prijateljica sjetila da bi interventna policija koja je tamo bila zbog navijača mogla pomoći. Naime, dosjetila se da policija sigurno uz sebe ima plastične vezice koje služe za vezanje ruku pa ih je zamolila za pomoć, a oni su rado pomogli te vezicama osigurali branik. "Pristupili su nam odlično i samo se čudili kako sam se toga sjetila", rekla je djevojka koja se dosjetila ovakvog rješenja. 

VIDEO: U naselju Ravnice u Zagrebu noćas izgorjela dva automobila

Komentara 4

PO
poluprovokator
08:00 03.05.2023.

Emancipirane sve dok ne zaškripi- onda treptanje okicama...

Avatar strasnifiki
strasnifiki
19:03 30.04.2023.

ovako na slici izgleda kao da traže ganđu

DO
doberdedec
18:14 30.04.2023.

Mogle su skinuti svoje čarape i čarapama zavezati, ali ali trebalo je i leći na asfalt, a to im baš nije leglo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije