Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURAN VIKEND

Interventna policija imala pune ruke posla sa - zapljenom zvučnika

Foto: PU međimurska
29.06.2020.
u 11:53

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec i interventne jedinice u roku od nekoliko sati zbog narušavanja javnog reda i mira puštanjem glasne muzike oduzeli su šest zvučnika u romskim naseljima

Policija je u Međimurju prošlog vikenda imala pune ruke posla sa - zapljenom zvučnika.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec i interventne jedinice u roku od nekoliko sati zbog narušavanja javnog reda i mira puštanjem glasne muzike oduzeli su šest zvučnika u romskim naseljima. U subotu između 22 i 23 sata u Paragu su na više lokacija javni red i mir puštanjem glasne muzike iz zvučnika pijani narušavali 39-godišnjakinja, 29-godišnjak i 24-godišnjak.

Iste večeri nešto poslije 23 sata u Kuršancu DJ-a je glumio i 25-godišnjak, a u nedjelju u 0.40 u Orehovici su cajke puštali 39-godišnjakinja i 28-godišnjak, također svi pijani. 

- Policijski službenici od svih okrivljenika oduzeli su zvučnike i zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv njih podnijet će se optužni prijedlozi prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu - kažu u PU međimurskoj. 

Komentara 4

AI
Ante III
15:38 29.06.2020.

Samo svirajte poslje izbora necete

AI
Ante III
15:36 29.06.2020.

Glasajte za Tina V medimurju moraju drugi na vlast

MA
marijaqwer
13:31 29.06.2020.

Umjesto njih zatvaraju zvučnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije