Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani zgroženi

Internetom kruži snimka tučnjave četiri djevojke ispred kluba u Sl. Brodu

tučnjava u Slavonskom Brodu
Foto: Screenshot
1/2
15.01.2020.
u 10:10

Dok su se djevojke čupale, udarale šakama i galamile jedna na drugu, drugi su ih snimali ne pokušavajući ih rastaviti ni prekinuti tučnjavu

Na YouTubeu objavljena je snimka tučnjave četiriju djevojaka ispred noćnog kluba u Ulici Ivana pl. Zajca u Slavonskom Brodu do koje je došlo tijekom subotnjeg izlaska.

Dok su se djevojke čupale, udarale šakama i galamile jedna na drugu, drugi su ih snimali ne pokušavajući ih rastaviti ni prekinuti tučnjavu.

Snimku je na YouTubeu objavio portal SB online, a nakon toga brzo se proširila društvenim mrežama te izazvala zgražanje javnosti.

"Policijska postaja samo 200 metara. Nitko nije našao za shodno da pozove policiju. Čak ni djelatnici lokala jer se to njih ne tiče", "Svaka čast dečkima koji snimaju i smiju se... Jednoga dana će netko tako vaše dijete udarati", "Meni je ovo strašno za vidjeti", samo su neki od komentara.

Nije poznato zašto su se djevojke potukle, no nije teško zaključiti da je svemu kumovao i alkohol.

Ključne riječi

Komentara 8

JA
japa
10:39 15.01.2020.

Nisu se mogle dogovoriti koja će u "nočnom klubu" uz zvukove najnovije cajke zamjeniti žarulje!

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
10:49 15.01.2020.

Ovu bucku locirati i upisati na boks. Prirodni talent cuci u njoj. Steta da ostane neiskoristen :)

DU
Deleted user
10:56 15.01.2020.

Momci se potuku milijun puta tijekom odrastanja i to obično ne izaziva probleme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije