Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što rat u Ukrajini stvarno znači za BiH? Bošnjaci nisu potpuno razumjeli jednu važnu stvar

22.04.2022. u 12:19

Bošnjačka je politika dosad imala odjeka na Zapadu jer nikad vrh nije rješavao pitanje BiH, nego su to uvijek bili nižerangirani službenici kojima su se Bošnjaci predstavljali kao jedini dobri momci u zemlji

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar southman
southman
12:36 22.04.2022.

Bakir potpiše Mostarski sporazum koji garantira nemogućnost preglasavanja Bošnjaka od strane Hrvata uz obvezu potpisivanja takvog sporazuma na razini države. I onda se "predomisli". Pa ok. I mi ćemo se predomisliti Bakire. Pa da vidimo tko će izvući deblji kraj.

JA
Jania
12:02 22.04.2022.

Utješno je pročitati da se hrvatska diplomacija polako budi iz zimskog sna u koji su upali 2000. godine. Ali ovo nije kraj, bitka se nastavlja dokle god ne budu održani legitimni izbori i riješen status Mostara.

PR
prajdali100
18:39 22.04.2022.

Borislave,Bošnjaci igraju jednu perfidnu( pokvarenu) igru koju im iz nekog razloga Zapad tolerira.Sve što nisu u ratu ostvarili,a nisu skoro ništa, nastoje ostvariti putem stranog faktora.Ako se izbori budu održali po starom,a hoće,BiH će se dodatno destabilizirati i neće ići na dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije