Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POREZNA UPRAVA Provedene akcije u Sarajevu i Zenici

Inspektori zatvarali kockarnice i pekare

10.04.2009.
u 23:00

Inspektori Porezne uprave FBiH su na području Sarajevske i Zeničko-dobojske županije izvršili kontrolu 27 objekata u kojima se priređuju igre na sreću preko automata, poker-aparata i slot-strojeva te objekata za proizvodnju i prodaju kruha i peciva i zbog utvrđenih nepravilnosti privremeno zatvorili ukupno 16 objekata.

Kontrola osoba
Kako se navodi u priopćenju Porezne uprave federacije Bosne i Hercegovine, kontrolirano je deset poreznih obveznika - pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju djelatnost proizvodnje i prodaje kruha i peciva i 17 objekata u kojima se priređuju igre na sreću preko automata, poker-aparata i slot-strojeva.

Objekti zatvarani
Zbog utvrđenih nepravilnosti - rada bez odobrenja, neizdavanja računa i zapošljavanja sedam neprijavljenih radnika - privremeno su zatvorena tri objekta za proizvodnju i prodaju kruha i peciva i 13 objekata u kojima se priređuju igre na sreću, a zapečaćena su i 53 aparata koja su zatečena u objektima. Na području Sarajevske županije zapečaćeno je sedam objekata, u Kaknju je zapečaćeno pet, u Visokom tri, a u Nemiloj jedan objekt. Poreznim obveznicima inspektori Porezne uprave FBiH su izdali rješenja o privremenoj zabrani obavljanja djelatnosti, navodi se u priopćenju. (FENA)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije