Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preko 130 događanja
Povratak na članak

Inspektori obilazili veća okupljanja: Na 44 vjenčanja izdana 23 upozorenja, moguće i rigoroznije mjere

Mladenci su goste pozvali na vjenčanje, ali onda njihov popis, s imenima i brojevima telefona, nisu imali

Komentari 5

KP
kradoljub.profiter
23:32 19.07.2020.

Apsolutno sam za suzbijanje i kontrolu oapsnog virusa stoga bih molio autora članka da istraži uz pomoć odvjetnika po kojem su to zakonu i članku dozvoljene obavljene radnje i koji članak regulira kazne i njihovu visinu. Hvala.

VL
SI
sisavac
07:58 20.07.2020.

imaju li insektori dozvolu da doći na vjenčanje?! tko ga je pozvao? jel donio dar, jer platio ples s mladenkom, kolko je dao glazbi..?! tko to plaća? jadna zemlja u kojoj su svadbe problem. krčme vam nisu, pune plaže vam nisu problem, pogledajte murter neki dan, pa onda razmislite o 'svadbama'. pogledajte si statistiku nesreća u prometu, gdje svaki dan skoro imamo mrtvog, 40-ak ranjenih, 7 teže, pa što radimo da to smanjimo? ništa. a ovdje, gdje se zna tko je u opasnosti, mučite sve. pa dal bijesnog psa pustimo da slobodno skakuće po dvorištu kao što puštamo tisuće zaraženih da se slobodno kreću među nama? što se ne odradi obvezno testiranje svih, pa da znamo' vektore'?! i onda bacimo sidro na bolesne.

VL
IM
imamohrvatsku
01:18 20.07.2020.

Testirati, testirati, testirati, apsiti, apsiti, apsiti!

VL
JZ
jzadra17
20:48 15.08.2020.

što znače upozorenja? Upozoravaju se mladenci kada budu drugi put organizirali svadbu,bit će sankcija.

VL
BA
Barbasmora
02:46 20.07.2020.

Pa ne mogu ljudi živit u grijehu!!! Moraju se vjencati kako bi mogli porodit prave domoljube!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.