Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskok istražuje
Povratak na članak

Inspektor zaštite na radu prijavljen da je primio mito od 3000 kuna

Inspektor zaštite na radu Ministarstva rada i mirovinskog sustava navodno je od direktora društva u kojem je obavio nadzor zatražio, a potom i primio mito

Komentari 2

19
1995josip
17:40 01.08.2014.

Ma nebi oni uzeli mito !!!!!!!!

VL
OS
osica
19:18 01.08.2014.

oh bože moj , " koje glupe hrabrosti - netko će mu isplaćivati mjesečnu rentu do kraja rada u inspektoratu, da ga ne dira " . Ako su nam " insepektori tako šuplji " o čemu govorimo . Nogom u...stražnjicunjicu , zaposliti nove , na rotaciji od svakih 4 godine , a ne zbog nesposobnih korupiranih osnivati nove urede, nad uredima. Baš su jadni i sramotni i svako malo negdje iskrsne jedan takav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.