Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUDIJSKI PUT

Inspekcija u tri škole zbog putovanja ravnatelja u New York

Foto: Pixabay
21.02.2020.
u 10:15

Inspekcija stiže u Gimnaziju Dubrovnik, Gimnaziju Sisak i Hotelijersko-turističku školu u Opatiji.

Zbog putovanja ravnatelja u New York, Ministarstvo obrazovanja šalje inspekciju u tri srednje škole jer, kako poručuju, iz očitovanja školskih odbora nije jasno je li putovanjem učinjena šteta za školski proračun.

Inspekcija će u Gimnaziju Dubrovnik, Gimnaziju Sisak i Hotelijersko-turističku školu u Opatiji.

Podsjetimo, neki od ravnatelja otputovali su na sedmodnevno studijsko putovanje iako je Suzana Hitrec, predsjednica udruge ravnatelja koji su prvi organizirali putovanje, nakon što se doznalo da će ravnatelji u sedam dana posjetiti tek jednu školu, otkazala putovanje. Unatoč tome dio ih je otišao, a taj su put trebali financirati iz vlastitih sredstava.     

Ključne riječi

Komentara 1

HA
HaryHole33
15:17 21.02.2020.

Vjerojatno su donatori oni koji su tiskali školske knjige, jer je to prava pljačka učenika i roditelja. Isto tako mogu biti tvrtke koje su na školama imale velike radove. kod nas je to nemoguće pronaći. Treba samo pronaći račun iz Amerike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije