Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Inovativni ljetni kamp za srednjoškolce u Zagrebu

Ove godine Innovation Academy donosi čak šest programa koji su oblikovani u suradnji sa stručnjacima iz različitih industrija kako bi srednjoškolci stekli najrelevantnije vještine za buduće tržište rada
18. srpnja 2019. u 17:35 0 komentara 159 prikaza
Innovation Academy

Aktivno i zanimljivo ljeto za srednjoškolce donosi  i ove godine Hrvatski ured za kreativnost i inovacije koji u suradnji s Visokim učilištem Algebra i Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj organizira 3. izdanje intenzivne ljetne škole za učenike srednjih škola – Innovation Academy.

Maturanti ZAKLJUČNE OCJENE Prosjek ocjena srednjoškolaca je 4,11, a najviše superodlikaša ima u ovim županijama

Šest programa fokusiranih na važne vještine za tržište rada

Ove godine Innovation Academy donosi čak šest programa koji su oblikovani u suradnji sa stručnjacima iz različitih industrija kako bi srednjoškolci stekli najrelevantnije vještine za buduće tržište rada. Programi koje Innovation Academy donosi ove godine su: Future skills, IT Genius, Future Entrepreneur, Future Leader, Digital Skills i Robotics. Veliki naglasak na programima je na praktičnom radu te kritičkom razmišljanju, a u svim programima se raspravlja i o modernim tehnologijama koje oblikuju svijet.

Besplatno sudjelovanje za učenike

Programi Innovation Academy-a su namijenjeni učenicima od 1. – 4. razreda srednjih škola iz cijele Hrvatske, a sudjelovanje na programu je besplatno uz obaveznu prijavu do 20.07. na web stranicama ljetne škole: https://innovationacademy.huki.hr/prijava/

Školarci ISELJAVANJE U 6 godina iz Hrvatske iselilo 44 tisuće učenika, kao cijela Ličko-senjska županija

Korisno iskustvo tijekom ljeta

Čak 97% sudionika prijašnjih ljetnih škola izrazilo je da im je sudjelovanje na akademiji bilo korisno iskustvo i dobro utrošeno vrijeme tijekom praznika. „Ljetna škola uz zanimljiv program i interaktivna predavanja ima i sudionike iz cijele Hrvatske te tijekom programa mnogi sudionici steknu nova prijateljstva koja ostaju za cijeli život. Upravo je povezivanje mladih uz promišljanje o modernim izazovima velika prednost programa.“, ističu organizatori.

Dino Rađa
'NEMOJ DA TI PUNE GLAVU'
Dino Rađa: Obišao sam Auschwitz, Bleiburg, Jasenovac, Ovčaru i nije mi jasno...
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.