Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavite se!

Inovativni ljetni kamp za srednjoškolce u Zagrebu

Innovation Academy
18.07.2019.
u 17:35

Ove godine Innovation Academy donosi čak šest programa koji su oblikovani u suradnji sa stručnjacima iz različitih industrija kako bi srednjoškolci stekli najrelevantnije vještine za buduće tržište rada

Aktivno i zanimljivo ljeto za srednjoškolce donosi  i ove godine Hrvatski ured za kreativnost i inovacije koji u suradnji s Visokim učilištem Algebra i Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj organizira 3. izdanje intenzivne ljetne škole za učenike srednjih škola – Innovation Academy.

Šest programa fokusiranih na važne vještine za tržište rada

Ove godine Innovation Academy donosi čak šest programa koji su oblikovani u suradnji sa stručnjacima iz različitih industrija kako bi srednjoškolci stekli najrelevantnije vještine za buduće tržište rada. Programi koje Innovation Academy donosi ove godine su: Future skills, IT Genius, Future Entrepreneur, Future Leader, Digital Skills i Robotics. Veliki naglasak na programima je na praktičnom radu te kritičkom razmišljanju, a u svim programima se raspravlja i o modernim tehnologijama koje oblikuju svijet.

Besplatno sudjelovanje za učenike

Programi Innovation Academy-a su namijenjeni učenicima od 1. – 4. razreda srednjih škola iz cijele Hrvatske, a sudjelovanje na programu je besplatno uz obaveznu prijavu do 20.07. na web stranicama ljetne škole: https://innovationacademy.huki.hr/prijava/

Korisno iskustvo tijekom ljeta

Čak 97% sudionika prijašnjih ljetnih škola izrazilo je da im je sudjelovanje na akademiji bilo korisno iskustvo i dobro utrošeno vrijeme tijekom praznika. „Ljetna škola uz zanimljiv program i interaktivna predavanja ima i sudionike iz cijele Hrvatske te tijekom programa mnogi sudionici steknu nova prijateljstva koja ostaju za cijeli život. Upravo je povezivanje mladih uz promišljanje o modernim izazovima velika prednost programa.“, ističu organizatori.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije