Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć siromašnima

Inicijativa američke vlade: Nahranite svoje siromašne susjede

beskućnici u Sjedinjenim državama
AFP
25.11.2009.
u 15:23

Ministarstvo poljoprivrede iduće će godine izdvojiti 58,3 milijarde dolara za bonove za hranu kojima pomažu siromašnim građanima Sjedinjenih Država.

Nova inicijativa američke vlade pod nazivom "Nahranite susjeda" trebala bi pomoći siromašnijim Amerikancima da uz dobrosusjedsku volju i pomoć lakše žive. Prošle godine je, po analizama stručnjaka, skoro 15 posto domaćinstava u SAD-u imalo velikih problema kako osigurati dovoljne količine hrane.

Zbog toga bi se svi trebali uključiti u dobrovoljno pomaganje onima kojima je ta pomoć potrebna, a američko ministarstvo poljoprivrede iduće će godine potrošiti 58,3 milijarde dolara za bonove za hranu kojima pomažu siromašnim da kupe potrebne namirnice za život.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
17:11 25.11.2009.

divna Amerika, nikad im neću zaboraviti onih 3 mjesaca bacanja paketa iz F18

OB
-obrisani-
20:51 27.11.2009.

840 miljardi dolara iz Državnog proračuna Husein Obama je platio bankama.Valjda više nema od čega hraniti i siromahe.

MM
Mladen Miletić
15:34 25.11.2009.

Dobri Amerikanci pomažu susjedima , lako je njima kad nemajui susjede Slovence, Srbe ili Muslimane..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije