Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

'Informacija sa suda mogla bi biti još brža, točnija, opširnija...'

Prije će se u Đurđevcu ponovno otvoriti Općinski sud, nego će koprivnički biti ukinut, kaže Ivica Franjić, komunikator godine u izboru ogranka HND-a

Komentari 2

DU
Deleted user
10:46 26.12.2014.

Sudstvo komplicirani i ne efikasno. Informacije ne jasne. Sudski slucajevi predugo traju. Nas koji nemamo nista sa sudovima ove informacije uopce ne zanimaju, ako funkcionira pravednost i pravna drzava.

VL
BD
bozidar.dolenec
12:48 27.12.2014.

Mlacenje prazne slame ...vodili su sudski proces protiv mene bez mog znanja donijeli presudu koju sam dobio 10 mjeseci kasnije napisao zalbu koja je odbijena a sve u interesu da se nekome obezbede prava koja nema i laznim svedocenjima dolaze do njih. Toliko zasad dok citava stvar ne izadje u novinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.