Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNJACI O KRIZI

Inflacija svima mijenja život, evo što čeka Hrvate nakon udara nove krize

Zagreb: Druga strana blagdanskog blještavila
Sanjin Strukic/PIXSELL
03.02.2022.
u 22:50

Kakva će biti kvaliteta života hrvatskih građana nakon vala poskupljenja osobito imajući na umu da plaće “stoje” ili rastu minimalno? Hoće li se građani morati odricati i kave s obitelji i prijateljima koja je sukladno našem mediteranskom mentalitetu ljudima pričinjavala “sitno” zadovoljstvo? Kako će se val poskupljenja odraziti na radnu produktivnost ljudi?

Komentara 25

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
23:33 03.02.2022.

Blago onome kome je kava u kafiću najveća briga.

DU
Deleted user
05:55 04.02.2022.

Nije li u EU količina novca porasla sa 4 na 11 nečega? E pa šta se onda čuditi. Jednaka količina dobara, a novca više nego duplo. Samo je pitanje, u čijim rukama?

MA
marta22
02:01 04.02.2022.

Prije su prosjaci, da bi dirnuli prolaznike i izazvali sažaljenje , imali uza se malu djecu. Danas drže pse jer se prolaznici prije sažale nad psom, nego nad djetetom, a o odraslom čovjeku da i ne govorimo. Društvo koje jeje je došlo do te točke mora propasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?