Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koga briga za moral

Detalji iznenađujućeg susreta: zašto je Erdogan ugostio krvavog princa Bin Salmana

23.06.2022.
u 14:23

Zanimljivo je da je Erdoğan prihvatio uvjete koje je Bin Salman postavio za posjet Turskoj, a to su da Turska potpuno zaboravi slučaj Khashoggi te da odustane od zahtjeva za suđenje agentima saudijske vlade, nazvanim eskadronom smrti

Komentara 5

ME
MediciKM
15:00 23.06.2022.

Zbog svega toga na globalnoj razini upravo nam i je tako kako je. Prioritet su novac, moć i pohlepa dok s druge strane moral, poštenje i racio nemaju šanse....da, čudimo se i dalje kao pura dre***u.

PR
prajdali100
15:14 23.06.2022.

Erdogan ucjenjuje Švedsku i Finsku a onda se nađe " baja" koji njega ucjeni i mora biti miran ko bubica.Inflacija u Turskoj je preko 100% ,hitno je potreban ogroman novac inače se sve raspada,iduće godine su izbori...Kakav moral !!?

RA
radolizem
16:03 23.06.2022.

Saudijski princ je platio, a ubijeni novinar je ionako globalno nebitan lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?