Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLETERNICA

Srušio se sa motornim zmajem: Muškarac (72) doživio infarkt, prevezen je u bolnicu

Pleternica: Na aerodromu Ivandvor održana manifestacija "Zmajada 2022."
Ivica Galovic/PIXSELL
09.10.2022.
u 20:52

Muškarcu je na mjestu nesreće pružena hitna medicinska pomoć, a potom je prevezen na pružanje daljnje liječničke pomoći u bolnicu u Požegi gdje je utvrđeno da je tijekom leta dobio infarkt.

Muškarac (72) srušio se zmajem na motorni pogon u Pleternici jer je tijekom leta doživio infarkt, potvrdila je u nedjelju Policijska uprava požeško- slavonska.

Muškarac je u nedjelju poslijepodne upravljao zmajem s pogonskim motorom u blizini uzletišne staze Aero kluba "Zlatna dolina".

Oko 15 sati letjelica je pala stotinjak metara od uzletišta.

Muškarcu je na mjestu nesreće pružena hitna medicinska pomoć, a potom je prevezen na pružanje daljnje liječničke pomoći u bolnicu u Požegi gdje je utvrđeno da je tijekom leta dobio infarkt.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Behemot
Behemot
21:38 09.10.2022.

Pitanje; da li je doživio infarkt kada se srušio ili se srušio jer je doživio infarkt? U svakom je slučaju gospodin zmaj, preživjeti kombinaciju zrakoplovne nesreće i infarkta. :)

PV
prcko.vita
21:18 09.10.2022.

Kod takvih ekstremnih sportova ljudi stariji od 70 godina bi trebali pristupati sa dodatnom pažnjom i kontrolom.

Avatar Cohen
Cohen
08:20 10.10.2022.

Oprez i mudrost bi nalagali da se u uznapredovanim godinama ljestvica izazova spusti i prihvati strategija poštede organizma. Ma koliko se ponos i potreba za dokazivanjem bunili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije