Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I. Strenja-Linić:

'Frljićeva reakcija potpuno je neprimjerena, na stan sam uredno platila porez'

Ines Strenja-Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.02.2016.
u 20:17

"Oporba je godinama bez uspjeha upozoravala Kazališno vijeće, Grad Rijeku i gradonačelnika Obersnela na brojne nepravilnosti u radu"

Oliver Frljić, intendant riječkog HNK Ivana pl. Zajca, danas je reagirao na kritike saborskih zastupnika zbog negativnog nalaza Ureda za reviziju rekavši da se nalazi odnose na kalendarsku godinu 2013., kada on još nije bio intendant.

Prozvao je i zastupnicu Ines Strenju-Linić, koja je ranije najavila da će saborskom Odboru za obrazovanje, znanost i kulturu predložiti saslušanje Frljića. U priopćenju je naveo da su uvidom u arhiv Kazališta pronašli ugovor o poslovnim vezama Ines Strenja-Linić s jednom od bivših uprava Kazališta, a riječ je o iznajmljivanju njezina stana u središtu Rijeke.

Strenja-Linić večeras se ponovno oglasila rekavši kako Frljićevu reakciju smatra potpuno neprimjerenom.

– Naravno, znam od kada su oni na čelu ove kuće i da se nalaz državne revizije odnosi na 2013. godinu. Međutim, oporba je godinama bez uspjeha upozoravala Kazališno vijeće, Grad Rijeku i gradonačelnika Obersnela na brojne nepravilnosti u radu. Čak se i nužna zakonska obveza o usvajanju godišnjeg programskog i financijskog izvješća od Osnivača (u ovom slučaju Grada Rijeke) nije poštovala – objavila je na Facebooku. Dodala je da je za stan koji je iznajmljivala kazalištu uredno platila porez.

Reakciju Olivera Frljića i Marina Blaževića na moj legitiman zahtjev za objašnjenjem zašto je Hrvatsko narodno kazalište...

Posted by Ines Strenja Linić on 17. veljače 2016

 

>> Vladajući zastupnici napali Frljića, on im odgovorio: Ovo potvrđuje da je riječ o vladi opasnih namjera

Komentara 84

DU
Deleted user
20:38 17.02.2016.

Frljic kao i svi drugi krimanalci u frci,ponasa se ugrozeno.

ST
stric5
20:37 17.02.2016.

....frljić etiketira i optužuje bez konkretni činjenica , a sve u svrhu skrivanja svojih radnji i radnji svojih poslodavaca..... prostor mu se opasno smanjuje , njemu i njegovim poslodavcima...

DU
Deleted user
20:40 17.02.2016.

Pitanje je odakle Frljicu informacije o minstrovom bratu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije