Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistika
Povratak na članak

Peti mjesec rasta, ali nema oporavka

Razlog je rasta potražnja sa stranih tržišta. Domaće je tržište još pod pritiskom manjih plaća i nezaposlenosti.

Komentari 2

TO
tolitol
21:00 27.06.2014.

Peti mjesec rasta, a oporavka nema? Čudimo li se čudimo. A istovremeno zaboravljamo da je 2012. industrijska proizvodnja pala za 5 posto, a prošle godine za dodatnih 3 posto. I onda se "dobro potkovani" novinari čude da se s rastom od 1,3 posto u prvih pola ove godine ništa bitno ne mijenja. Ma ne treba se zapravo ničem čuditi. Kad ministar i bivši dekan ekonomskog fakulteta Grčić već dvije godine prodaje maglu, kako li će neki naš novinar tumačiti ekonomsku stvarnost?

VL
JO
josmalopanestalo
09:59 28.06.2014.

sve raste samo plače padaju, a ko bi trebal kupovati u dućanima tu novu robu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.