Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEOPOLITIČKA PRESLAGIVANJA

Indo-pacifički savez protiv Kine: Amerika poklonila Australiji tehnologiju za izgradnju nuklearnih podmornica

17.09.2021.
u 22:00

Europska unija požalila se da nije bila obaviještena o sklapanju novog saveza

Komentara 16

IC
ICCO
22:55 17.09.2021.

Moze li se ikako Goran Grlić Radman uključiti I pozvati francuze, australce I ampere za stol I arbitrirati na svom bušmanoengleskom I gipsygermanskom jeziku?

MP
marinko.przolica
23:02 17.09.2021.

Ej ljudi, pa što vi mislite da je UK bez veze izašao iz EU? Da sada samo čekaju kako bi ih obavijestili o svojim dogovorima? Pa EU nikada nije niti će biti u stanju voditi bilo kakvu globalnu politiku. A kamoli vojnu... EU je gotova priča... nema niti ljudskog niti inovativnog niti intelektualnog kapitala... USA još uvijek ima kapitalizam koji potiče inovativnost, Kina ima ljudski potencijal kojim upravlja diktatura i usmjerava ju prema globalnoj vojnoj i gospodarskoj dominaciji, Rusija ima sve postojeće energetske i za budućnost važne minerale... Što ima EU??? Još će neko vrijeme štampati eure kako bi zadržala nas bijednike u istom tržišnom loncu, a potom gotovo... S kim bi zamijenila Poljake i Mađare? Ostali im još Srbi, Albanci, Bosanci... Turci više sigurno ne žele...

IV
IvanSplit
23:17 17.09.2021.

Ovo je raskol izmedu EU i Anglosaksonaca. Totalno izigrani Francuzi kao saveznici.Anglosaksonci odigrali im iza leda. Znaci odigrat ce puno stvari nepredvidivi. Ovo nije od jucer to je odavno smisljena stva. Najvjerovatnije Njemacka Austrija zblizit ce se sa Rusijom moguce Italija i Spanija. Sve puca po saovin ..Nije Angela Merkel sve vise sblizila se sa Rusijom i otvorila sampanjac zajedno sa Vladimirom otvaranjem plinovoda Sjeverni tok. Radi se o ogromnim molijardin. Zadnja dva tjedna plin otisa 50% njemacka ce platit 250 D po tisucu kubnom metru a ostali preko osamsto dolara.Mnogi ce morat lozit ugalj. A kad se ujedini Njemacka i Rusija di ce im bit kraj. Svi su zavidni i tog se boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije