Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Indira: Ne padam više na ruže i lijepu riječ

Colonia
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
17.02.2013.
u 20:10

Grupa Colonia obožavateljima je za Valentinovo poklonila novi album “Tvrđava”. Romantičnu pjevačicu grupe najviše je razveselilo što na albumu konačno imaju i jednu baladu.

Na dan zaljubljenih grupa Colonia objavila je jedanaesti studijski album “Tvrđava”, čiji su naslov odabrali njihovi obožavatelji. Razmišljanja o novom albumu, starim ljubavima, ženskim porocima i romantici s nama je podijelila pjevačica Colonije Indira Vladić.

Prije odlaska na pozornicu se pomoli

Album “Tvrđava” objavljen je na Valentinovo, jeste li obožavatelje možda iznenadili i pokojom baladom?

– Jesmo, zove se “Srce nikad ne laže”. Predivna je i baš me raduje što na ovom albumu imamo laganu pjesmu. Dvojili smo treba li se album zvati “Sretni ljudi” ili “Tvrđava” i zato smo dali obožavateljima da odaberu ime albuma.

U procesu stvaranja albuma, tko je u bendu zadužen za koje poslove?

– Oko toga što će biti singl zna biti borbe, ali ja imam nos za hit pa me dečki poslušaju kad sam uporna. Boris je zadužen za pisanje pjesama i produkciju, Kameni i ja za to vrijeme odrađujemo koncerte. Tako je već godinama, recept se pokazao dobrim pa ga ne mijenjamo.

S Borisom Đurđevićem i Tomislavom Jelićem nastupate više od 16 godina, jeste li ikad bili pred raspadom?

– Nikada! Znam da će to mnogima biti čudno, ali mi doista nikad nismo došli do te točke da razmišljamo o prekidu suradnje. Mi smo obitelj, poznajemo se u dušu, i kad se pogledamo, znamo što onaj drugi misli.

Zašto su vam dečki iz benda dali nadimak Subrina?

– Sjećate li se planetarno popularne pjevačice iz 80-ih, Sabrine? Sabrina je imala bujno poprsje, svi su je muškarci sanjali... E, ja nisam imala takvo poprsje, pa kao obrnuto od Sabrine, dečki su me prozvali Subrinom.

Imate li ikada tremu prije izlaska na scenu?

– Uvijek imam tremu, ja sam veliki tremaš, ali kad je osjetim, to me podsjeti da s jednakim žarom radim ovaj posao. Još mi je jako stalo i umirem na toj pozornici. Prije nego što se popnem na binu, ostanem sama minutu, dvije, izgovorim molitvu u sebi i krenem.

Bivši suprug vam je pri prvom susretu poklonio stotinjak ruža i time vas osvojio... Kakav muškarac i s kojim uletom bi vas danas mogao osvojiti?

– Danas sam odraslija, zrelija, pa ruže i par lijepih riječi ipak nisu dovoljni. Važnije mi je znati da uza se imam stabilnog muškarca koji zna što u životu želi, koji ima manire pravog gospodina, da me tretira kao damu i da u svakom trenutku u njemu imam potporu.

U pjesmi “Tako ti je to, mali moj” jedan od stihova kaže “Svaku noć je subota, malo sam poludila otkada sam slobodna”. Jeste li i vi poludjeli otkako ste slobodni?

– Sva sreća, Boris piše stihove, inače ne znam kako bih se opravdala. Više ne izlazim puno, izlazim s prijateljima kojih je malo, ali sam na njih ponosna. U mome životu zaista je svaki dan (noć) subota jer sam po prirodi vesela i pozitivna.

Po čemu ste tipična Slavonka?

– Po tome što volim dobru rakiju, kulen, čvarke, tamburicu i ljude.

Uvijek imam snage za osmijeh

Kako ste proveli Valentinovo, uz dragu osobu na romantičnom izlasku ili nekako drukčije?

– Kako je naša menadžerica imala cijeli popis obaveza za Valentinovo, dan zaljubljenih na kraju sam provela radno.

Možete li se zamisliti u braku s mlađim muškarcem?

– Ljubav ne poznaje granice, ali trenutno ne razmišljam o braku. Nisam proračunata i ne radim planove poput onoga moram se udati. Nisam zatvorila vrata ljubavi i instituciji braka, no za takvu se stvar puno čimbenika mora poklopiti.

Postoje li trenuci u kojima nemate snage za osmijeh?

– Nikad nisam u takvom stanju da nemam snage za osmijeh, ali kao i svi drugi ljudi, i ja imam trenutaka kada mi je potrebna samoća. Treba znati biti sam, a ja sam to s godinama naučila i volim svoj mir, svoju samoću.

Na što ste slabi – cipele, torbe, nakit, čega imate najviše u ormaru?

– Moja slabost definitivno su cipele i torbe. Trebate vidjeti moj ormar, strašno! Pali biste u nesvijest. Meni Sv. Nikola svake godine odbije dolazak jer kaže da nema toliko poklona da napuni sve moje čizmice.

Najromantičnija gesta koju ste ikada napravili bila je...

– Ne mogu se sjetiti... ali čisto zato što ih stalno radim. Volim romantiku.

Nedavno ste restoran koji je bio u zajedničkom vlasništvu prepisali bivšem suprugu Narcisu Mujkiću. Kako ste uspjeli zadržite prijateljski odnos?

– Mi smo normalni, odrasli ljudi koji su 11 godina bili u braku i dijelili dobro i zlo i kao takvi se poštujemo. Nema tu puno filozofije.

Da imate zlatnu ribicu koja vam može ispuniti tri želje, što biste poželjeli?

– Zdravlje za sebe i svoju obitelj, mir u duši i srce ispunjeno ljubavlju.

Kako se volite počastiti u trenucima koji pripadaju samo vama?

– Večerama s prijateljima, izležavanjem kod svojih roditelja u Županji i malim stvarima koje život čine ljepšim.

>>Narcis Mujkić otvorio restoran Colonia. Pogledajte tko je došao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije