Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

Indijac zbog alkohola prodao suprugu za 600 kuna

alkohol
Arhivska fotografija
18.10.2012.
u 08:34

Supruzi je kupio autobusnu kartu i ostavio je na kolodvoru. Rekao joj je da će je na zadnjoj stanici pričekati jedan muškarac. Njoj je sve to postalo sumnjivo pa je izašla u prvom selu i pobjegla k nekim rođacima i sve im ispričala

Medula Rajender  (42) iz Indije uhićen je u ponedjeljak pod sumnjom da je za oko 600 kuna prodao svoju suprugu Medula Ammayi (36) kako bi mogao namiriti potrebe za alkoholom. Priču donosi The Times of India.

Alkoholičara je policiji prijavio njegov sin.

Rajender se najprije dogovorio s jednim brokerom da će mu prodati ženu. Kad su uglavili uvjete, supruzi je kupio autobusnu kartu i ostavio je na kolodvoru. Rekao joj je da će je na zadnjoj stanici pričekati jedan muškarac. Njoj je sve to postalo sumnjivo pa je izašla u prvom selu i pobjegla k nekim rođacima i  sve im ispričala.

– Udala sam se za Rajendera  prije 20 godina i ni u najluđim snovima nisam mogla zamisliti da bi mi ovakvo nešto priuštio – kazala je šokirana supruga. 

 

Komentara 4

AY
amsterdam yoca
08:59 18.10.2012.

Nije to Indijac, to je Zagorec na privremenom radu u Indiji!

TH
thekurcula
16:55 18.10.2012.

Ti bokca! Kuna preuzima primat dolara svuda u svetu!

TH
thekurcula
17:03 18.10.2012.

Sa jedne strane nam strane toponime pišete kao Jyväskylä a sa druge se svuda u svetu plaća kunama! Meni bi bilo lepše da imena gradova u stranim zemljama napišete onako kako bismo mi to trebali, na srpskom, izgovoriti a da finacije opisujete u lokalnoj valuti sa, eventualnom napomenom o prosečnoj plati kao i, eventualno, kursu te valute prema dolaru i evru. Svaki drugačiji pristup je blesast! Niti ja sad znam kako se zove neki grad u Finskoj kad ga onako napišete niti mi bilo šta znači 600 kuna u Indiji. Jel to nedeljan, mesečna ili godišnja plata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije