Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRAVI TRENUTAK!

Indijac na sreću propustio let jer je otac tražio da više vremena provede s njime

Ami Nigam
Foto: Youtube Screenshot
1/2
08.03.2014.
u 19:25

- Dva dana prije leta tata je tražio da promijenim let. Mogao sam biti na tom letu. Bog blagoslovio sve koji su bili na tom letu. Nadam se da će svi biti dobro- rekao je Ami Nigam za CCTV News

Indijac Ami Nigam na sreću je propustio let avionom kompanije Malaysia Airlines koji je nestao na putu iz Kuala Lumpura u Peking jer je otac zatražio da provede više vremena s njime.

 - Dva dana prije leta tata je tražio da promijenim let. Mogao sam biti na tom letu. Bog blagoslovio sve koji su bili na tom letu. Nadam se da će svi biti dobro- rekao je Ami za CCTV News koji je prilog objavio i na svom kanalu na YouTubeu.

Podsjetimo, Boeing je nestao s radara u 19.40 sati u petak ( po lokalnom vremenu u 2.40 sati u subotu). Avion je poletio iz Kuala Lumpura u  00.41 sat po lokalnom vremenu, a u Peking je trebao sletjeti u 6.30 sati. Podaci s radara koji su objavljeni na zrakoplovnim web stranicama sugeriraju da se zrakoplov počeo naglo i strmo spuštati prije nego što je izgubljen kontakt. Nije bilo nikakvih naznaka da su piloti poslali signal za pomoć. Zrakoplov je posljednji puta viđen na oko pola puta između Kuala Lumpura i Ho Chi Minha u Vijetnamu. 

>> Talijan i Austrijanac nisu bili u avionu, nego netko s njihovim ukradenim putovnicama!

Komentara 2

KA
kafka
20:23 08.03.2014.

Poruka: Nije svako zlo za zlo. I kad te nešto ne ide - ne ljuti se - možda je to s dobrim razlogom. .

ZJ
Zjako
10:07 09.03.2014.

a netko je tada imao sreće što je dobio njegovo mjesto u zrakoplovu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije