Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETI ODNOSI
Povratak na članak

Indija protjeruje pola zaposlenika pakinstanskog veleposlanstva: 'Bili su uključeni u špijunažu'

Prošli tjedan države su optužile jedna drugu i za ilegalno zatvaranje i mučenje diplomata

Komentari 1

ZI
zimerman
00:47 24.06.2020.

Pakistan je bio dio Indije , prvo sto su uradilI Pakistanci /muslimani Kada su se odvojili pobili su sve šijite koji nisu htijeli preci na islam . Dok sa druge strane u Indiji muslimani uživaju sva moguća prava . SadaSada im to nije dosta pa hoće Kašmir koji pripada Indiji a poslije kašmira će htijeti i sve ostalo . To je stara taktika blagoslovljena Kuranom, tako su uzeli nekada kršćansku Siriju iTursku i mnoge druge države . Konstantno teroriziraju po Indiji ubijaju ljude po hotelima i tako rastjeruju turiste . Naj gore u svemu tome je sto ih štite ljevičarski mediji .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.