Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Incidenti u Koloni sjećanja bili bi loši za Vukovar, a pogubni za Penavu i DP

06.11.2023. u 08:45

Penava je poprilično riskirao s procjenom da bi mu poruka kako u Vukovaru nemaju što tražiti oni kojima smeta slovo U mogla donijeti dodatnu podršku birača

Komentara 6

MA
Maksimiliano
09:12 06.11.2023.

došlo je vrijeme da se javno vidi i obznani tko je tko i što u hrvatskoj i da se napravi razdvajanje tu najmanje mislim na ovu sitaciju spomen obilježavanja ...

Avatar Retardo
Retardo
16:12 06.11.2023.

Gospođo Boban, kada se zadnji put bili kod doktora? Obzirom da vam se priviđa nekakvo slovo U, trebali li bi što prije kod okulista. Ili psihijatra. Ili možda proktologa.

BA
Barba56
13:37 06.11.2023.

Zasto bi bili pogubni za Penavu i DP ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije