Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob
Povratak na članak

Incident u Sarajevu: Migrant izboden u tramvaju

Prema neslužbenim informacijama, jedan migrant je uboden u nogu, a nakon poziva građana na mjesto događaja stigla je policija

Komentari 6

DU
Deleted user
17:58 24.12.2019.

pogledajte na yt dokumentarac " terorista"... iz 2013 godine... o bosancu koji u planinama uči mlade bosance preživljavanju, šerijatu itd.. uvjerava sve da je planinar, a vrišti po Igmanu allah ekber... poslije je bio zapovjednik koljača isila... to su redomedom luđaci koje jedino metak može urazumiti.. SVI MI smo mu neprijatelji... čak ni u običnu džamiju ne želi ići, grade svoje....

VL
DU
Deleted user
17:44 24.12.2019.

"Krećo Hakija - presudila mu čakija,ne razumješ ti to druže sudija".

VL
DU
Deleted user
17:50 24.12.2019.

Kurdi su Keserovića@co. u Bosnu vratili bez donji gaća i čarapa.Prije toga su dobili "sikter pendrek" za sjećanje dugo.Dočim su stigli u Sarajevo sudac je naredio da im se kupi odjeća i obuća.Smjestili su ih na toplo,dali im čaj i sogan dolmu. Kad im se malo povrati snaga integrirat će se sve s svojim idejama u ionako tolerantno bosansko društvo.Mashalla.

VL
Avatar Syssko
Syssko
18:29 24.12.2019.

Odvija se točno ono zbog čega su i dovedeni, ovo je tek početak, kada eskalira onda će moćne zemlje zazivat EU VOJSKU kako je planirano samu su migrantitrebali kao izgovor!

VL
OO
oo8787
19:16 24.12.2019.

A tko je prvi počeo. Nije valjda koji dobročudni bliskoistočni inženjer?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.