Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pernara iznosila straža, Bunjac prijetio: Nećeš živ izaći odavde

Nakon što je izbacio Pernara, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić opomenu je dao i Branimiru Bunjcu koji ga je prozvao za povredu Poslovnika jer je ''kukavički poslao stražu da izbaci Pernara''
05. travnja 2019. u 08:18 261 komentara 26107 prikaza

Zastupnika Živog zida Ivana Pernara noćas je iz sabornice izbacila straža, a živce je zbog toga izgubio njegov stranački kolega Branimir Bunjac. Naime, u Saboru je do kasno u noć trajala rasprava o SDP-ovoj interpelaciji o radu Vlade na provedbi strukturnih reformi, a incident se dogodio oko 1 sat.

Zagreb: Nakon duge noći Sabor nastavio raspravu o financiranju političkih stranaka Duga noć u Saboru Stranke će za izbore smjeti potrošiti 4 umjesto 1,5 mil. kuna. Most nije uspio

Ivan Pernar govorio je o Ivi Sanaderu pozivajući ga da prestane šutjeti i progovori o HDZ-ovim crnim fondovima, a zbog toga je dva puta dobio opomenu.

Nakon što je izbacio Pernara, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić opomenu je dao i Branimiru Bunjcu koji ga je prozvao za povredu Poslovnika jer je ''kukavički poslao stražu da izbaci Pernara''.

VIDEO Izbacivanje Ivana Pernara iz Sabora:

– Kad to drugi put poželite, gospodine bajkeru, učinite to sami – rekao mu je Bunjac.

Sjednica Sabora uvrede u saboru Culej: Vi ste stroj za vrijeđanje Hrvata. Stazić: Ja vam nisam kriv što ste Stevo, a ne Stjepan

Na Brkićevu konstataciju da ima repliku, Bunjac mu je uzvratio:

– Kome ću govoriti, svetom Petru, je li pametnjakoviću?. Zbog toga je zaradio opomenu.

Bunjac je na kraju izgubio živce.

– Dosta toga, sram vas bilo – nemate pravo na to. Mrš, još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se – nećeš živ izaći odavde! Mrš, smeće, mrš! Majmune jedan – galamio je na stražu koja je iznosila Pernara.

– Ovo je Hrvatski sabor, ovo su vam vrijednosti i EU i NATO-a, ovo je politika zapadnog imperijalizma kojem je sve podređeno, dame i gospodo... – vikao je Pernar dok su ga iznosili iz Sabora, a usput je sve snimao mobitelom.

Pogledajte i snimku prijašnjeg izbacivanja Ivana Pernara iz Sabora:

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • AnteizmalogZGa:

    Pa vi dajte glas ovim....da ne kažem nešto ružno ....anarhistima i j...vjetrima. Taj "veleučeni " Bunjac je pokazao svu svoju naobrazbu i kulturu kada je djelatniku Hrvatskog sabora ....stražaru ne zastupniku ...... onako sočno vikao "MR.Š....I nećešživ izići odavde......Da li ... prikaži još!i je to narodni zastupnik? Svoju ludost iskaljivati na nedužnom čovjeku?....Ima li ovdje elemenata za tužbu?....Ali čovjek si misli....rogat i bez rogova se ne mogu boriti!!!!!

  • dosadno:

    Ja mogu razumjeti njih iz ove anarhističke skupine dok izvode svoje vrtićke igrokaze. To im je domet. Ali mi nisu jasni svi oni koji u tome vide nešto pozitivnoga. Ne mogu vjerovati da ovako prozirna i destruktivna samopromocija ikome predstavlja ... prikaži još!a put u bolju Hrvatsku. Ako ćemo biti dosljedni - ako smiju oni i to je nekome pozitivno, ajmo svi svoje frustracije i želju za malo pažnje liječiti na javnim mjestima, onako kako kome padne na pamet.

  • Witman:

    Sprdačina od države. Franjo ustani i zašamaraj ovo se po redu