Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaključali ogradu

Incident u RIZ-u: Policiju i zaštitare radnici ne puštaju u tvornicu

riz odašiljač
Borna Filić/PIXSELL
21.09.2012.
u 15:36

Udruga branitelja RIZ-a okupila je radnike i izašli su na dvorište kako bi spriječili da se na čelno mjesto Nadzornog odbora postavi Vesna Čižmar

Policija i zaštitari koji su stigli u dva vozila nisu u petak uspjeli ući u tvrtku RIZ-Odašiljači jer su radnici iznutra zaključali ogradu dvorišta. Udruga branitelja RIZ-a okupila je radnike i izašli su na dvorište kako bi spriječili da se na čelno mjesto Nadzornog odbora postavi Vesna Čižmar.

– Radnici su htjeli da članovi NO-a uđu, ali bez V. Čižmar. Ona je pokajnica iz Maestra i umirovljenica, potpuno nekompetentna osoba za to mjesto. Zašto Agencija za upravljanje državnom imovinom forsira nju, umjesto stručnjaka Krešimira Štiha, voditelja odjela elektroindustrije i energetike u HGK, poštenog i stranački neopredijeljenog? Njega je naša uprava predložila i mi taj prijedlog podržavamo. Ovo je tipičan primjer kako država zapošljava svoje ljude – navodi Marina Glokević, glavna sindikalna povjerenica u RIZ-u.

Dodaje kako su se radnici potom vratili na posao, budući da rade na 100-kilovatnom odašiljaču za Južnu Koreju, ali da će odlučno braniti od propasti tvrtku koja je, tvrdi, na meti zemljišno-graditeljske mafije.

– Potpredsjednik Vlade Čačić laže kad govori o RIZ-u, nije nam država dala 88 milijuna kuna, to je RIZ-ov novac – poručuje.

Komentara 3

BS
bstrabi2
18:32 21.09.2012.

Tako trebaju i radnici Gredelja.Jer samo tako se može zaštitit naše bogatstvo.Od Čačićevi lešinara.Bravo Rizovci.Sindikalni Čelnici to ste vi trebali pomoć zdravoj firmi.Pogotovo Sever.Neka ne broji samo košarice,neka se potrudi da više ni jedna firma.Ne bude pokradena od ovog Čačića....

OB
-obrisani-
06:15 22.09.2012.

Policija nije uspjela ući jer su radnici zaključali vrata iznutra!!! Je li ovo nekakav vic? Čemu služe oni lakrdijaši u Lučkom koji sebe naziovaju specialcima u koje su spiskani milijuni love a koji cijelu godunuii igraju šah i kartaju belu za plaču cca 10.000 kuna/mjesečno? Ili su se policajci usrali jer su im put prepriječili tzv "branitelji"

AV
Avdo
19:45 23.09.2012.

Nino prpić jadna ti majka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije