Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manji incident

Incident u Puli: Zbog jake bure avion pri uzlijetanju sletio s piste

avion izletio (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/6
21.09.2011.
u 15:49

Zrakoplov je oštećen, a prema prvim saznanjima ozlijeđenih nema.

U Zračnoj luci Pula danas oko 14.30 sati dogodio se manji incident zbog čega bi, kako su nam kazali, pista trebala bila zatvorena do 17.30 sati.

Incident se dogodio kada je manji zrakoplov njemačkih registarskih oznaka zbog otkazivanja stajnog trapa i jake bure pri uzlijetanju zanijet i odbačen izvan piste, potvrdili su nam u PU istarskoj.

Zrakoplov je oštećen, a prema prvim saznanjima ozlijeđenih nema. U zrakoplovu su uz dva člana posade bila i dva putnika. Nakon policijskog očevida istragu je preuzela Agencija za istraživanje nesreća u Ministarstvu prometa i veza.

Komentara 7

Avatar tomasesi
tomasesi
17:46 21.09.2011.

Piše: Elena Čuljat/VLM Mogla si barem staviti čiji je avion.., velju, pretrnuo sam kada sam vidio naslov jer sam pomislio nehotice na Croatia Airlines.

AA
aabbcc
17:48 21.09.2011.

Samo 2- putnika oduvala bura a ni u autu nije dobro sa samo 2-putnika kada je bura !!

FE
Felicijen
16:15 21.09.2011.

Za nekoliko godina će se saznati i uzrok nesreće kad naša Agencija obavi svoj složeni i odgovoran posao. Javnost kao i obično neće biti obaviještena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije