Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozač priveden
Povratak na članak

Vozilo se zabilo u ured kancelarke Merkel. Policija: Iza napada ne stoji ekstremizam

Na jednoj je strani automobila pisalo: 'Zaustavite politiku globalizacije', a na drugoj: 'Vi proklete ubojice djece i starijih'

Komentari 5

SI
sisavac
12:18 25.11.2020.

treba odmah pozvati na ostavku merkelice. nema više potporu.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
18:25 25.11.2020.

Korona polako uzima svoj danak,i narodu je dosta lazi i muljanja,oko te obicne gripe.

VL
TO
TORQUEMADA
15:02 25.11.2020.

Nijemcima mora biti osobito teško promatrati što je ostalo od njihove patentirane ideje tzv Lebensrauma, kad odumiru jer nemaju prirast, niti hoće raditi sve potrebne poslove, pa moraju uvoziti stranu radnu snagu koja postaje kulturološki i sigurnosni problem. Mnogima će postati jasno da je okretanje suverenizmu i vraćanje kršćanskim korijenima jedino rješenje ako jedan narod želi utjecati na ono što mu se događa, ma koji narod to bio. U protivnom, alternativa je nemoć nad donošenjem odluka, odsutnost utjecaja na izbor predstavnika u otuđenoj glomaznoj administraciji i poteškoće oko planiranja svake strategije zbog beskrajnih uvjeravanja i razuvjeravanja u europskom parlamentu. Samo mi čekamo da nam daju neke milijune, ne shvaćajući da su to oni milijuni koje su nam već uzeli ili će ih tek još uzeti kroz silne transakcije bankarskih proizvoda i robu svojih proizvođača koje cijenom istiskuju domaće proizvode. Široko promicana globalizacija nije drugo nego poništavanje kultura i identiteta pod mantrom boljitka za sve. Još kad uđe euro umjesto kune, pa sve poskupi dvostruko, pa to ni jedna Njemačka nije uspjela spriječiti, standard im se prepolovio. Ne znam tko još može vjerovati ovim našim javnim tješiteljima koji zagovaraju tu silnu potrebu ulaska u eurozonu, bit će lakše podizati kredite i zadužiti još generacija koje će tek doći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.