Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZMIJAVCIMA

Sukob kod Imotskog: Ozlijeđena dva muškarca

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
17.02.2024.
u 12:17

U incidentu nedaleko od Imotskog, ozlijeđene su dvije osobe, a policija je uhitila jednu osobu povezanu s događajem

U incidentu, koji se u petak navečer dogodio u Zmijavcima, nedaleko Imotskoga, oštrim je predmetom ozlijeđena jedna osoba, a teške tjelesne ozljede glave zadobila je druga, izvijestila je u subotu splitska policija.

Prema policijskom izvješću, u događaju su ozlijeđena dva muškarca, jedan koji je dobio ubodnu ranu i drugi, koji je zadobio tešku tjelesnu ozljedu glave. Policija je uhitila osobu koju dovodi u vezu s oba događaja i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, a o događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.

Kako Hina neslužbeno doznaje, u Zmijavcima, nedaleko Imotskoga, sukobila su se četvorica muškaraca, po dvojica sa svake strane.

POVEZANI ČLANCI:

Muškarac u pedesetim godinama je dobio ubod oštrim predmetom, u bolnici je, još se ne zna težina njegovih ozljeda, no izgleda da nije životno ugrožen. Drugi, mlađi muškarac zadobio je udarac u glavu i zbog težih je tjelesnih ozljeda zadržan u KBC- u Split.

VIDEO Prosvjed na Markovom trgu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije