Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA
Povratak na članak

Inaugurirana Jadranska trilaterala Hrvatske, Albanije i Crne Gore. Stier: Imat ćemo i summite

Dogovoreno je da u energetici tri zemlje zajednički nastupaju prema Europskoj komisiji te će tražiti da se Jadransko-jonski plinovod ponovno uključi na listu projekata zajedničkog interesa

Komentari 10

Avatar Ksaver38
Ksaver38
21:34 10.02.2017.

Idemo tamo gdje pripadamo. Albanija i Crna Gora dok nije bilo kriminala i korupcije bile najsiromašnije, a kako je krenul narko biznis eto uzdigli se, ako smo mi njihovo društvo odoh i ja za Dublin.

VL
FL
Flashover2
17:18 10.02.2017.

Bravo Stier! Treba plinovod, autocesta i željeznica do Dubrovnika i južno prema Albaniji. Albanaca ima 5 milijuna i treba iskoristiti to tržište.

VL
DU
Deleted user
18:39 10.02.2017.

Lijepi savez!

VL
Avatar SviSmoHrvati
SviSmoHrvati
18:17 10.02.2017.

Napravili smo trilateralu i prva briga nam je Srbija i to da li ce ona uci u NATO i EU ! Pa cilj treba da bude da je sprijecimo da udje u bilo sto gdje su uredjenije drzave svijeta , jer sto je u interesu Srbije protiv je Hrvatske oduvijek je tako bilo jos kako se koskamo sa Srbima zadnjih 500 godina i vise stalno ratovi i krize jer zele da nas pokore a nisu sposobni nikad bili za to ! Nema ovo veze sa nama samo ispunjavamo jos jedan njemacko-americki zahtjev i uvijek isto od stoljeca 7. Hrvatska uvijek tudji psic koji se javlja na raport ! Sramotno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.