Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKTOR BORAS
Povratak na članak

Inauguracija je bila pompozna, ali i u skladu s tradicijom

Akademik Vlatko Silobrčić drži da treba promijeniti način izbora rektora Zagrebačkog sveučilišta

Komentari 6

VL
????
21:24 16.10.2014.

"Krizu nisu stvorili rektori i profesori nego političari" kaže jedan sugovornik ..... koliko znam Ivo Josipović je profesor i to na dva fakulteta? Svi naši profesori i doktori su to mogli postati samo u sustavu gdje se diplome dijele šakom i kapom na temelju partijske knjižice.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
21:04 16.10.2014.

Doista mislim kako ovakvo oblačenje više priliči kakvim sektama nego li akademski obrazovanim građanima. Zapravo bilo ih je smiješno vidjeti u toj procesiji obučene u mantije i s lancima oko vrata. Reći će netko tradicija, točno, no postoje i brojne druge tradicije u ovome društvu, daleko ozbiljnije, koje se potkopavaju na sve načine dok se u ovom slučaju poziva na nekavu tradiciju? Šarlatanstvo.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:41 16.10.2014.

Paradiranje na palubi Titanica.

VL
NV
novo vriijeme
19:11 16.10.2014.

Sve ceremonije dodjele diploma doktorima znanosti se događaju u HNK i nikada nije bilo isčuđavanja, zašto je ovo sada problem. Sveučilište doista nema dvoranu.

VL
NV
novo vriijeme
19:15 16.10.2014.

I proslava dana državnosti od Franje do Ive se događa u HNK zajedno sa govorima pa koga smeta.

VL
MI
micika59
22:20 16.10.2014.

stvarno jadno,izbacuju ti "bogovi " škola hrpu magistra i fakltetskih ljudi koji nemaju pojima što su studirali a profesori što su predavali ,a magistri neznaju gdje i šta raditi nema novaca a oni se ponašaju ko pijani bogataši ili kakvakva sekta no to što su radnici gladni i bez posla njih ne brine oni imaju plači cca 3000 do 5000 eura ,boli njega briga za nas obične glavno da je nahranio svoj ego našim novcima i kreditima koje će otplačivati naša dijeca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.