Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKREĆU OTKAZ ŠKUGORU

Oglasili se iz INA-e: Škugor je menadžer tri razine ispod Uprave, imao je ovlasti do 20 milijuna eura

Zagreb: Privođenje Damira Škugora na ispitivanje u USKOK
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
29.08.2022.
u 14:19

- U Ini već traje detaljna istraga ovog slučaja, a posljedično će se uvesti i dodatni mehanizmi kontrole. Opskrba tržišta plinom nije ni na koji način ugrožena - piše u priopćenju.

INA će pokrenuti postupak raskida radnog odnosa s Damirom Škugorom, revidirati sve postojeće ugovore o prodaji plina i pokrenuti sve moguće pravne radnje, poručili su danas iz te kompanije u priopćenju.

Navode kako Uprava i Nadzorni odbor Ine 'nisu odlučivali o spornim ugovorima koji su predmet USKOK-ove istrage'.

- Damir Škugor, koji je menadžer tri razine ispod Uprave Ine, imao je ovlasti potpisivati ugovore u vrijednosti do 20 milijuna eura uz supotpis njegovog zamjenika. Sukladno svojim ovlastima, Damir Škugor je potpisnik svih ugovora koji su predmet istrage - stoji u priopćenju.

Dodaju i kako će se u narednim danima održati izvanredne sjednice Uprave i Nadzornog odbora Ine.

- U Ini već traje detaljna istraga ovog slučaja, a posljedično će se uvesti i dodatni mehanizmi kontrole. Opskrba tržišta plinom nije ni na koji način ugrožena - piše u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 34

IG
igy100
15:12 29.08.2022.

koliko onda zdime iznad njih?

TR
Tripoli
15:12 29.08.2022.

"Škugori u Hrvatskoj su Hrvati, najvećim dijelom iz Šibenika....Sanaderi u Hrvatskoj velikom su većinom Hrvati, najvećim dijelom iz okolice Solina...Vidoševići u Hrvatskoj su Hrvati, dobrim dijelom s otoka Hvara".Acta Croatica...pa teci da dalmoši nisu sposobni...hahaha

TM
trade_mark
15:24 29.08.2022.

pa čemu onda služe uprave i nadzorni odbori ako manager iz trećeg ešalona ima pravo potpisivati ugovore vrijednosti 20 mil. eura? za što ti ljudi primaju naknade i bonuse od stotina tisuća kuna? ko je tu lud???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije