Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv je LNG-a
Povratak na članak

Linić: MOL i Rosnjeft su već dogovorili prodaju Ine

Za prošlogodišnju najavu premijera Plenkovića da će Hrvatska otkupiti INA-u od MOL-a, rekao je da je to bila poruka o nezadovoljstvu partnerstvom s MOL-om.

Komentari 6

Avatar debela koli
debela koli
11:47 02.11.2017.

Kad ode i Podravka, ostat će samo apartmani na moru.

VL
NV
NV
11:31 02.11.2017.

Ovo je tek prvi korak. Dalje ide Agrokor. A vi samo lupajte negativne komentare. Vidjećemo za par mjeseci.

VL
TR
tramontana
12:14 02.11.2017.

Bez vila i lopata ništa.

VL
DU
Deleted user
10:50 02.11.2017.

Linić otvoreno lobira za Ruse. Jasno je i zašto. Možda bi to bila nešto bolja opcija za rafinerije ali zato još gora za istraživanje i proizvodnju. O gubitku energetske neovisnosti da i ne govorim. Nevjerojatno je koliki se stihijski zaokreti događaju gotovo preko noći bez ikakve kontrole vlade a o postojanju nekakve dugoročne strategije smiješno je i govoriti.

VL
NO
nogogaz
10:51 02.11.2017.

Pravoslavna ruska braca! Dobrodošli u lipoj našoj! Spasite nas opet sa kojom milijardom a mi vama za uzvrat sankcije! Pa zaboravite na milijardu kredita agtokoru....siromaci smo, pomognite nam! Dica nam gladna...a madžari lopovi ko svi naši susjedi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.