Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povećanje kapaciteta
Povratak na članak

INA bi u Sisku mogla zadržati do 300 ljudi

Bengt Oldsberg Šveđanin je s višedesetljetnim iskustvom rada u naftnom biznisu, a od prošle godine i Inin izvršni direktor za rafinerije i marketing...

Komentari 4

DU
Deleted user
20:30 01.10.2014.

ne brinite sve bu to resil hadeze, kada dojde na vlast.i to je u redu ,oni su upropastili hrvacko gospodarstvo , pa nek sada sa dijasporom , crkvom , i ulicnim hordama probaju ljudima vratiti dostojanstvo koje su izgubili dolaskomom balkanske demokracije i hadezea u devedesetim.

VL
Avatar cheguevara..
cheguevara..
16:50 01.10.2014.

Sta su uradili od drzave, pa to je stravicno. Bivsa drzava je posjedovala 20 korporacija od 400 u citavom svijetu, 20 je bilo samo nasih domacih, a danas nema niti jednu. Pa te ljude sto su unistili drzavu narodu do temelja treba u dozivotnu Lepoglavu strpati. I neka ne misle da nece odgovarti za zlo ucinjeno ovome narodu. Inu treba vratiti u vlasnistvo gradjana, nacionalizirati i vratiti narodu oteto, i to sto prije moguce.

VL
Avatar hdz1848
hdz1848
17:35 01.10.2014.

Ako MOL ima problema s financijama onda neka lijepo zatvore rafineriju u Mađarskoj. Kod nas je nafta. Morske luke. I turisti da im prodajemo benzin. I još uštede na troškovima prevoza benzina do nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.