Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda
Povratak na članak

Imotski: Dječaku na školskom igralištu na glavu pao okvir gola

Nakon nezgode odvezen je u Dom zdravlja, a zatim upućen u KBC Split. Dječak je na sreću samo lakše ozlijeđen.

Komentari 5

ME
meduza191
15:56 13.04.2012.

Ovo se prečesto događa. Treba propisati stroga pravila i uvjete, kako postaviti i učvrstiti gol, te odrediti stroge kazne za odgovorne. Svako malo neko dijete nastrada, jer ga je gol \"poklopio\", više ne želim ovo čitati...!

VL
TO
tomokaro
16:14 13.04.2012.

I onda nek kažu da ne treba sportska inspekcija.Pa onda bi se znalo tko je odgovoran a sad opet nikom ništa.Da je hrvatska dobila toliko miljardi koliko je već palo golova i oštetilo djecu bili bismo bogati,a ovako siromašni,neodgovorni,neunčikoviti,

VL
JA
japa
17:35 13.04.2012.

Bitno je da postoji diskusija o tome dali ćemo govoriti sport ili šport.........

VL
TV
True vision
19:09 13.04.2012.

Reklo bi se da živimo u Tunguziji i da nema nikakvih pravila o gradnji i uporabi sportskih objekata i igrališta. Iduće godine smo u EU.

VL
VE
verrmaj
19:44 13.04.2012.

Nije ni prvi ni zadnji put da se tako nesto desilo i nitko da makne malim prstom da se sve takove stative gdje se uvjek nadju djeca ucvrste bar to nije skupo da se napravi ,bolje sprijeciti nego ljeciti !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.