Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije šokiran

Imoćani: Nisu to jedini policajci koji rade sa švercerima!

sverc
Foto: MUP
1/4
05.11.2013.
u 20:20

Imoćani očekuju da će ovaj put pravna država profunkcionirati i da će im imovina stečena švercom biti oduzeta.

U Imotskom nitko nije šokiran uhićenjima. Javna je tajna da je u prekogranični šverc upletena i policija. Uhićeni aktivni policajci M.S. i A. A. imali su informacije o kontrolama koje su dobivali od svojih kolega, kažu Imoćani koji su uvjereni kako oni nisu jedini pripadnici policije koji su se bavili švercom. Naime, medu uhićenima su, priča se po Imotskom, još dvojica bivših djelatnika policije, a ostale iz skupine nazivaju "sitnim kriminalcima".

– Obojica tih bivših policajaca sada su u mirovini iako je jedan od njih nečasno otpušten iz policije, ali riješio je to, kao što se kod nas sve rješava. Ostali su poznati kao kriminalci i šverceri za koje su policajci znali od prije, ali nisu ih zatvarali. Sada je jasno i zbog čega, imali su zaštitu unutar policije. Već su ih hvatali, čak su im pronalazili robu u stanovima, ali su ih puštali i oni su i dalje vozili BMW-ove i druga skupe automobile te nastavljali s rabotom, pričaju u Imotskom gdje se nadaju da su ova uhićenja tek početak. Očekuju da će ovaj put pravna država profunkcionirati i da će im imovina stečena švercom biti oduzeta.

>> Razbijen lanac krijumčara, osumnjičeni i policajci

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar tituš
tituš
09:23 07.11.2013.

e dektiva, moja dektiva, ti si me uvik pronaša, a ja ti uvik izmaka!

BB
brle brkić
09:20 06.11.2013.

usvakom slučaju svaki policajac mora biti primjer u društvu štose tiče poštenja,a ako on vara državu ništa se netreba čudit kakvo je društvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije