Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNIN
Povratak na članak

Imenovana vojarna '4. gardijske brigade Pauci' i otvorena spomen-soba

Krstičević je u govoru istaknuo kako je razlog preimenovanja ove vojarne u naziv "4. gardijska brigada Pauci" taj što nazivi naših vojarni, škola i ustanova moraju odražavati naše uzore koji su svojom hrabrošću i žrtvom u Domovinskom ratu utrli put hrvatskoj slobodi

Komentari 5

VA
Valer
13:21 28.04.2019.

Krstičević sam sebi podiže ploče i spomenike. Tolušić je isto radio. Jel to osobina hdz-ovaca, sami sebi ako neće nitko drugi.

VL
DU
Deleted user
13:45 28.04.2019.

Mislim da bi bilo pošteno da se zove vojarna"7.Gardijske brigade" , da ne mijenjamo povijest po svom nahođenju.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
15:11 28.04.2019.

Bravo ministre.

VL
SS
sokac sa drave
20:54 28.04.2019.

Moze ministar a nu pricati svasta on se skolova do boli on je ratnik .Zbog istine se mora reci da su on i njegovi junaci u bitki svih bitaka na Maslinici bili umorni i otisli na odmor u trenutku kadaa je bilo cetiri srbska vojnika na jednog naseg.Mi smo ginuli kao muhe a oni se odmarali,i mi smo bili mrtvo umorni ali nismo isli na zasluzeni odmor nego smo rekli necete cetnici dok smo mi zivi.U Kninu se cekala cetvrta gardijska da se digne velika zastava na tvrdjavi a junaci ulaze u Knin pola dana poslije nas bez zrtava a bili su samo nekoliko kilometara udaljeni od Knina.Mi uz non stop ranim djelovanjem oslobodili Knin a krenuli smo od Karlovca.Cijela Hrvatska je bila ratiste i mi smo se borili od Dubrovnika Zadra ,do Papuka i Vukovara A VI?Vita jela zelen bor molim brzi odgovor ali molim samo istinu.Ima jos jako puno zivih ratnika koji istinu dobro znaju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.