Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
M. Gotovac
Povratak na članak

Ime Mani dali su mi mama i tata

Imenom Mande zvali su me i zovu me ljudi od kazališta čije sam predstave kritizirala.

Komentari 10

OB
-obrisani-
16:51 17.06.2010.

Nije problem u imenu gospodjo Gotovac. Problem je u vasem deklariranom politickom stavu a taj nije desno, jos desnije. Vertikala duhovne misli i kulture tih koji vas napadaju je Livno, Duvno, Govno. Ali i to nije problem. Problem je da je jedna stranka u Hrvatskoj naoruzana i da ostatak populacije ceka na EU da ju razoruza e da bi se normalno drustvo moglo nastavit. Jer zadnjih dvadeset godina Hrvatska zivi pod ustaskom opsadom i zato je svima tako kako je.

VL
OB
-obrisani-
20:48 17.06.2010.

gospođo Mni nije bitno ili ste porijeklom seljanka ili građanka,mnogi građani su veeeeeeliki seljaci ,sigurno je jedno da i vaša guza sjeda na wc školjku isto kao i seljačka

VL
IV
ivicas
23:17 17.06.2010.

tko je ta gospodja a kad ce na skijanje ili na more? zato to ne obijavite jedino ste za dozivotnog obijavili kad ce na more i to u kojoj funkciji i tko ce placat racune

VL
DU
Deleted user
17:53 18.06.2010.

Bogme to što piše izvjesni DAN graniči sa umobolnicom.Hrvatska pod ustaškom opsadom?!!!

VL
OB
-obrisani-
22:09 18.06.2010.

ova ružna spodoba pravi je primjer titine kulture,moj je pokojni otac govorio,najgora je uš koja je skočila iz opanka,i to je mande birimaša,uš koja je skočila kod tite iz opanka,uš koja je pokrenuta mržnjom,mržnja če te pojesti mande,mržnja prema hrvatskoj,hrvatima i njihovoj vjeri

VL
OB
-obrisani-
00:19 19.06.2010.

17.06.2010. u 16:51h Dan je napisao/la: Nije problem u imenu gospodjo Gotovac. Problem je u vasem deklariranom politickom stavu a taj nije desno, jos desnije. Vertikala duhovne misli i kulture tih koji vas napadaju je Livno, Duvno, Govno. Ali i to nije problem. Problem je da je jedna stranka u Hrvatskoj naoruzana i da ostatak populacije ceka na EU da ju razoruza e da bi se normalno drustvo moglo nastavit. Jer zadnjih dvadeset godina Hrvatska zivi pod ustaskom opsadom i zato je svima tako kako je. _____________________________________ Samo radi postojanja ovakvih odvratnih ljevičarsko-komunističko-četničkih izbljuvaka poput tebe je šteta što nismo pod ustaškom opsadom, jer bi to bila jedina garancija da bi se uspješno i konačno rješili vas najodvratnijih gadova koji egzistiraju i zagađuju ovu državu ! Administratore živ i zdrav bio !

VL
PG
praseca gripa
00:22 19.06.2010.

Moze se ona lijepo slikat sa svojim imenom i prezimenom. Meni je ionako odvratna.

VL
VI
vitaszorcms
22:39 19.06.2010.

Reagiranje Mani Gotovac Ime Mani dali su mi mama i tata Draga Mani,a mogli su te nazvati i Manolo,kad si tako ženstvena ! Btw,kako tvoja nikad uslišena životna ljubav Severina ? Toliko si se zaljubila u nju da si jui ju gurala u kazalište među profesionalce iako joj tamo nikad nije bilo mjesto.Ali ljubav je slijepa,zar ne draga Mani ?

VL
SM
SMITSMIT
13:40 20.06.2010.

SVE U SVEMU PROSJEČNO BILA TI URBANA ILI RURALNA tvoj brend je Druga liga zapad s mirisom crvene blamaže...

VL
Avatar kos
kos
15:26 20.06.2010.

Vidi vraga a ja mislio da Poštar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.