Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ime fra Marinka Šakote bit će u međugorskom fenomenu upisano zlatnim slovima

Zajedno s monsinjorima Hoserom i Cavallijem fra Marinko uveo je Međugorje u novu eru, a ona je započela upravo odlukom pape Franje da spomenutu dvojicu u svoje ime pošalje da upravljaju svetištem

Komentari 5

GM
gmižić
17:57 11.08.2022.

Dvoje troje nešto "vidjelo" milijuni vidjeli nisu ništa. Da zaključimo: istinito je. To je definicija "fenomena"?

VL
Avatar quo_vadis
quo_vadis
22:33 11.08.2022.

veliki čovjek i svećenik!

VL
CE
ceaceo3
19:09 11.08.2022.

Fra Marinko Šakota je istinski duhovnjak, neopterećen religijsko-crkvenim formama i pravilima već istinski spontani čovjek vjere i čovjek čije su propovijedi i djelovanja zasigurno utjecali na mnoge ljude koji su posjetili Međugorje, Fra Marinka znam i često sam ga slušao i uvelike je utjecao na moj pogled i duhovnost. Hvala mu velika i naljepše želje da mu sve prođe najbolje u idućim danima i službovanju u Europi. Ovi likovi, ateisti, kršćanofobi, posebice gospofobi i međugorjefobi poput ovog lika gmižića su apsolutno, ponavljam apsolutno nebitni, ma da napišu od direktora svemira opečaćenih tisuće komentara, to je apsolutno nebitno i nebitni likovi za sve nas koji štujemo Međugorje i koji volimo ići tamo, a često i ovakvi likovi poput ovog gmižića koji u početku drvlje i kamenje kontra Međugorja - završe upravo u njemu (nakon osobnih brodoloma i životnih situacija) i promjene svoj život i pogled iz kontre.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.