Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspektori na terenu

Imate li neprijavljenog podstanara, prijeti vam i do 30.000 kuna kazne!

tea drakulić,matea hohnjec,zgrada,lanište,jaruščica
Goran Jakuš/PIXSELL
16.10.2013.
u 14:43

Iz Središnjeg ureda Porezne uprave ne otkrivaju mehanizme kontrole, a nepoznato je i koliko često provjeravaju stanje na terenu

Iznajmljujete li stan, kuću ili sobu, a niste to prijavili, prijeti vam kazna od 500 do 30.000 kuna.

Iz Središnjeg ureda Porezne uprave ne otkrivaju mehanizme kontrole, a nepoznato je i koliko često provjeravaju stanje na terenu. Naveli su samo da prikupljaju obavijesti od drugih tijela državne i lokalne vlasti, drugih sudionika poreznog postupka ili drugih osoba, a spominju i očevid i vještačenje, piše Glas Istre čiji su novinari na terenu provjerili praksu (ne)prijavljivanja podstanara.

>> Podstanar iz pakla: 'Ne plaća stanarinu ni režije i prijeti mi'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije