Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODUDARNOST

Imate kalendar iz 1986.? Možete ga opet iskoristiti

kalendari
Foto: ebay
1/3
01.01.2014.
u 19:42

Podudarnost je rezultirala poplavom 28 godina starih kalendara na eBayu

Jeste li znali da se raspored dana iz 1986. savršeno poklapa s 2014. godinom? Ako ste slučajno sačuvali kalendar iz 1986., sada ga ponovno možete upotrijebiti.

Ova podudarnost posebno je oduševila ljubitelje osamdesetih, a rezultirala je i poplavom 28 godina starih kalendara na eBayu.

Podudarnost su iskoristili i u Pirelliju, pa su objavili kalendar koji je trebao izaći 1986. godine, s fotografijama koje je 1985. snimio slavni Helmut Newton.

Komentara 1

ZE
zelenakrava
21:03 01.01.2014.

Opće je poznato da se kalendar ponavlja svakih 28 godina. I što je tu neobično? To piše u svim onim pučkim kalendarima (Danica,Jurina i Franina i sličnim) već preko stotinu godina.A danas se autor tog teksta i slični autori na drugim portalima iščuđavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije