Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ DUGOG SPORA

Imamo MOL-ov komentar presude: Hrvatske su optužbe neosnovane, a krunski svjedok bio je potpuno nevjerodostojan

06.07.2022.
u 20:21

Tročlani tribunal jednoglasno je odlučilo da su tvrdnje o korupciji koje je Hrvatska iznijela nakon MOL-ova stjecanja dionica u društvu Ine – Industrije nafte, d.d. potpuno neosnovane, odgovorili su iz MOL-a na naš upit za komentar presude.

Ključne riječi

Komentara 56

DU
Deleted user
20:32 06.07.2022.

Ovo ide na dušu Petrova. Konačno neko je produžio te klaune

JO
jono
20:30 06.07.2022.

Sanader odmah na slobodu petrov i Grmoja u zatvor

MO
modovisisajteMaraschino
20:40 06.07.2022.

zanimljivo kako nitko ne spominje prvu prodaju kad je za sramotno nisku cijenu prodano 25%+1 dionica MOL-u koju je odredio vrhunski ekonomski stručnjak Slavko Linić, koji je isto prodao za siću Bijele noći i tvrdio da se naftni biznis ne isplati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije