Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Imamo Hrvatsku! Da, ali za što ili za koga?

Oni koji su nas vodili poslije Tuđmana nisu dosezali mnogo dalje od vlastitog nosa i trbuha

Komentari 26

ŠT
ŠtoReći
22:50 15.01.2017.

Prvi hrvatski kralj-Tomislav, prvi hrvatski predsjednik- Franjo Tuđman.do 2000 kucali smo kao jedno srce i planine smo mogli premještati,a onda što nam se dogodilo..?? Dragi prvi Predsjedniče i dragi branitelji koji ste život dali neka vam je laka hrvatska zemlja.. Probudimo se i ne dajmo Hrvatsku ni za što!

VL
BR
Brontops
23:18 15.01.2017.

Od Ivana Hrstica nisam ocekivao ni misli a kamo li napisane rijeci: Imamo Hrvatsku! Ali za koga ili sto? Situacija u Hrvatskoj nije idilicna! (Uperi prstom u zemlju koja se je suocava s problemima!) Negativnosti se ne rjesavaju negativnim mislima i produbljivanjem u negativnosti vec smisljenim rjesenjima. Hrstic je trebao ustvrditi:" Imamo po desetoro kolumnista koji iz dana u dan lupaju praznu slamu!" Pa se onda upitati: "Za koga ili za sto?"

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:43 15.01.2017.

imamo jednako kao i ostale države s tim da smo se za nju morali izboriti... pa za koga imaju slovenci svoju, serbo svoju i svi drugi ...kao da njima ruže cvatu i nema razlike u odnosu na nas, jednaki jee kapitalizam tu i tamo.. jedna je Italija na koljenima, globalna je kriza

VL
AI
AirMax2
23:09 15.01.2017.

dosta mi je ovih plačljivka koji očekuju da im država sve riješi.hoće da im država da posao,veliku plaću,stan a neki bogami traže da im osigura i komada pa da ljudi imaju što i ševiti.stalno neka kuknjava.imamo hrvatsku ali za koga..to je njihova mantra. imamo vrlo dobre zakone, svi imaju pristup obrazovanju,zdravstvenoj zaštiti,svako se može slobodno baviti privatnim businessom i imati tvrtku.pa uzmite svoju sudbinu u svoje ruke i nešto poduzmite umjesto što kukate.

VL
EN
ena nena
23:57 15.01.2017.

Treba jasno rasvijetliti lijepu kapu naših Golijatića, onda će i gospodarski predatori lakše na udar zakona. Ta je sprega jača u polumraku, otud i otpor paljenju svjetla u državnim, sudskim, kulturnim institucijama, u diplomaciji, medijima, školstvu... Ali da, moja će djeca 2051. sigurno živjeti u Hrvatskoj. Znaju da pravi kruh nigdje ne leži na cesti. Unuci će u Hrvatskoj živjeti čak i dobro ne bude li katastrofe globalnih razmjera.

VL
ZB
zbisko
09:51 16.01.2017.

Nitko u povijesti nas nije opljačkao toliko koliko sami "Hrvati"

VL
IB
IBRAKADABRA
17:21 16.01.2017.

Pruži ruku prvom do sebe i bit će nas i 3091 !

VL
Avatar Maryo
Maryo
01:06 16.01.2017.

Živa istina. Ova država je stvorena na pljački. Drago mi je da imamo samostalnu i neovisnu državu ali treba gledat u budućnost i zašto mnogi odlaze iz ove "banana" RH, govori dovoljno.

VL
ON
ON
08:44 16.01.2017.

Clanak Hrstica je na mjestu.Istina da je pisan u "rukavicama"svi mi znamo o kome se radi.Po meni je gosp.Tudman napravio veliku stvar,ali ima ona stara narodna "jedna lasta ne cini proljece"pokojni predsjednik dok je vladao i stvarao Hrvatsku i HDZ nije racunao da dobar dio SKSKAVACA, i za njegova zivota kvarilo ono sve dobro koje je politicki i vojni vrh predvodeci svoj narod,napravio.Namjerno nisam istakao branitelje,jer smo svi bili branitelji.Istina je da su oni bili ti koji su bili prvi na udaru,ali kada nakon dvadeseti i neke godine vidim sta se sve dogada,nazalost pojedine grupacije branitelja sve su pokvarile.Mi imamo drzavu,imamo samostalnost,koju nam nitko nemoze oduzeti jedino mi sami da je unistimo.Sto nazalost i cinimo.HDZ prednjaci u tim zalosnim rabotama,svojatajuci nasu lijepu,a ostaliili ili nemaju hrabrosti da im se suprostave ili odgovara ovo stanje koje je idealno za LOV U MUTNOM.Moja poruka svim pravi i postenim drzavljanima Hrvatske,osvjetite se i nesto mijenjajte.Ove politicke stranke kako god se one zvale,niti su dobre niti su sposobne.Pozdrav i cestitka svim gradanima LIJEPE NASE.

VL
ST
steve
08:49 16.01.2017.

Uz pomoc Franje Tudmana stvorena je nasa samostalna drzava Hrvatska a danas kakovu je mi sami smo krivi a pogotovo oni koji ne dolaze na izbore tz, neopredjeleni, koji su uvijek izmedu dva mjesta. Uvesti kaznu za ne ici na izbore pa ce to biti prava slika Hrvatske. U nekim zemljama svijeta je to uvedeno i glasaci izlaze na izbore, jer ne zele da se zanemari njegov glas. On je svjestan, zasto mora na izbore.

VL
SI
siskic
06:51 16.01.2017.

čija je hrvatska? u vlasnuštvu par stotina tajkuna. njihova je.

VL
TI
Tixon
09:18 16.01.2017.

U Jugi ste , sa Slovencima bili glavne gazde i napravili ste najveći uzlet u svojoj istoriji u svim oblastima.Ta razvijenost vam je i dala krila da tražite samostalnost.Sada taj period olajavate na sva usta, a kukate i na svoju demokratsku EU sadašnjost.Možda treba da probate na Marsu.Tamo vam možda bude bolje i kako vi hoćete.

VL
MI
miso
08:32 16.01.2017.

'Oni koji su nas vodili poslije Tuđmana nisu dosezali mnogo dalje od vlastitog nosa i trbuha'. ... Oni se zaklinju u Tuđmana i porobljavaju 333 tisuće blokiranih, ovršenih i deložiranih i 230 tisuća nezaposlenih. Hrvatsku ima samo 200 porodica i ništa više, ni išta manje, baš onako kako je Tuđman postavio i želio. Taj plan je jedini realiziran.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
05:28 16.01.2017.

Činjenica je da je Hrvatska danas jedina zemlja Europe u kojoj je na vlasti stranka kojoj se paralelno sudi za organizirani kriminal. To je sve što netko treba znati o njoj i narodu koji u njoj živi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.