Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oroslavje

‘Imali smo dogovor, a oni su se prešutno priklonili SDP-u’

oroslavlje
Foto: Boris Ščitar
30.12.2013.
u 13:52

– HDZ je počeo provoditi svoju politiku i nisu prihvatili naš prijedlog da neovisna revizijska kuća provjeri poslovanje Grada - kažu članovi Nezavisne liste Augustina Flegara

Članovi Nezavisne liste Augustina Flegara odlučili su raskinuti koaliciju s HDZ-om u Gradskom vijeću Oroslavja. U priopćenju koje potpisuje nositelj liste, Augustin Flegar, stoji da su to napravili jer je HDZ na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, kada se glasovalo o proračunu za iduću godinu, ušao u prešutnu koaliciju sa SDP-om.

Podsjećaju da je njihova Nezavisna lista, s tri vijećnika, ušla u postizbornu koaliciju s HDZ-om, tako da su, uz jednog vijećnika ZDS-a, ostvarili većinu u Gradskom vijeću, što je HDZ-u omogućilo i da ima predsjednika vijeća.

– Bili smo uvjereni da će to biti najbolje za građane, no nakon toga je HDZ počeo provoditi svoju politiku i nisu prihvatili naš prijedlog da neovisna revizijska kuća napravi reviziju poslovanja Grada. Imali smo dogovor da nema zapošljavanja, ali oni su ušli u prešutnu koaliciju sa SDP-om te su počeli zapošljavati svoj najuži krug rodbine. Nakon što je komisija za proračun donijela odluku da proračun Grada za 2014. nije prihvatljiv, mi smo to ispoštovali te nismo glasovali za proračun, a ubuduće ćemo sve odluke u vijeću donositi samostalno – kaže Flegar.

Ključne riječi

Komentara 1

IB
Ivan Basar
11:17 03.01.2014.

Respekt, to je ono što hrvatska treba. Uz sve ostale političke nevolje, želim ovoj korektnoj stranci i vašem Oroslavju jednu lijepu i uspješnu 2014. godinu. Neka vas građani nagrade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije