Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacili štenad

Imaju samo dva mjeseca, a ostavljeni su na cesti da se snađu

Izbačeni terijeri
Foto: Privatni album
20.10.2016.
u 18:44

U istom danu volonteri su već zbrinuli četiri izbačena šteneta i više nemaju smještaja, ako im možete pomoći, zovite na 098/92-15-360

Još jedno neželjeno leglo završilo je na cesti, još jednom netko tko se naziva čovjek pobrinuo se za potomstvo kujice koju nije htio sterilizirati.

Mješanci u tipu terijera, prema procjeni veterinara imaju oko dva mjeseca, pronađeni su mokri i promrzli. I uplašeni od svijeta u kojem nema njihove mame. Trenutno su sklonjeni na sigurno, ali volonteri ih više nemaju gdje smjestiti. Jer u istom danu već su pronašli i zbrinuli četiri ostavljena šteneta.

Maleni su očišćeni od parazita, a dobili su i prvo cjepivo protiv zaraznih bolesti. Dvije su ženkice i jedan dečko. Volonteri za njih traže smještaj, ako im možete pomoći, zovite na 098/92-15-360.

Komentara 2

IC
ice12
20:56 20.10.2016.

Svi koji zele imati kucne 'ljubimce' trebali bi posjetiti psihologa ili psihijatra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije