Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJČINSTVO BEZ GRANICA

Ima trinaestero djece, 65 godina i krajem ljeta rodit će četvorke!

Raunigk
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
12.04.2015.
u 20:45

Cijeli svijet prati trudnoću dosad najstarije majke četvorki

Annegret Raunigk je 65-godišnja učiteljica u Berlinu i ima trinaestero djece.

Već je privlačila medijsku pozornost jer je 13. dijete, kćer Leilu, rodila u 55. godini, a sada će cijeli svijet pratiti sve što se s njom događa jer će uskoro roditi – četvorke!

Bit će najstarija majka četvorki na svijetu do sada, a njezina obitelj brojit će sedamnaestero djece, od petorice očeva.

Najstariji sin ima 44 godine, a majka mu se prije nekoliko mjeseci podvrgnula umjetnoj oplodnji u kojoj su joj donirana i jajašca i sperma.

Kada je liječnik otkrio da nosi četvorke, predložio je pobačaj, jer je to ipak prerizično s obzirom na njezinu dob, ali Annegret je to odbila.

Još se osjećam dobro i mogu se brinuti o četvero djece.

Svatko treba sam odlučiti i ne treba se brinuti što će reći drugi – kaže učiteljica engleskog i ruskog koja bi ove godine trebala u mirovinu.

Ne misli da su njezine godine problem i vedro čeka porod koji bi se trebao dogoditi krajem kolovoza. Dosad su rekorde među starim rodiljama držale Merryl Fudel, koja je imala 55 kada je rodila četvorke, a računa se da je Indijka Omkari Panwar najstarija rodilja do sada. Imala je 70 godina!

Komentara 15

ME
melinda
21:16 12.04.2015.

Mislim da se radi o poremecenoj zeni koja hoce obarati rekorde ne vodeci racuna da tu djecu treba izvesti na pravi put.I toliki broj oceva govori da se radi o nemoralnoj zeni koju treba zaustaviti na silu medicinskim putem dada nemoze vise da zatrudni

SA
Sanjar2908
23:40 12.04.2015.

Stvarno ne razumijem zašto se dozvoljava da netko koristi svoju maternicu na takav način...pa njoj su donirane i jajašca i sperma!

Avatar CroaticusϮ
CroaticusϮ
00:21 13.04.2015.

Ako umre u 72 godini djeca će u godinama kad im je majka najviše potrebna ostati bez majke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije