Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukšić u Saboru
Povratak na članak

Ima li rješenja za INA-u? Ima. Treba intervenirati kao i u slučaju sa švicarcima

Saborsko jutro počelo je zahtjevom za stanku nakon koje su zastupnici progovorili o Rafineriji Sisak te o ostalim problemima s INA-om i MOL-om, te ustvrdili kako to hitno treba riješiti i spasiti INA-u koja je od strateške važnosti za Hrvatsku

Komentari 4

BA
beto_alonso
12:00 22.01.2015.

"dobro stojimo" kad ministar pise pisma kompaniji koju bi trebao kontrolirati... to me podsjeca na onu situaciju kad je Carla del Ponte pisala Papi i onda se zalila da joj Papa nije odgovorio..

VL
Avatar Marko232
Marko232
11:34 22.01.2015.

HDZ država blagostanja. Kosturi iz ormara ispadaju svakodnevno. Svaki mjesec jedan član naše desnice završi u zatvoru "kriminal tipa Merzel". A svaka 3 mjeseca jedan HDZ kapitalac završi u bajbukani. Poštenjačine.

VL
US
U sridu
12:06 22.01.2015.

Gamad sdp=hdz ovska se sada hvata populistickih poteza da izgleda kao nesto rade,sve ove godine nista ne rade i sad kao svi nude solucije,sve u zatvor koji zasluzuju a otpust neradnicima,znaci svima redom u saboru.

VL
ST
stefj
11:43 22.01.2015.

Eh to, na silu otkupiti 7% dionica... Svašta se ovih dana čuje u saboru, a sve vodi u sve veći kaos i sve više problema za buduću vladu, našu djecu i unuke. Kad imaš ovakve političare i vladu, zastupnike i sindikate, zapravo sve izgleda bezizlazno, te se opcija selidbe čini sve realnija... A kako se stvari razvijaju, za sada je to još uvijek selidba, no uskoro bi mogao biti bijeg...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.