Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPU Luke Novalja
Povratak na članak

Ima li Novalja snage za iskorak u novo poglavlje turizma?

Gradonačelnik Ante Dabo istaknuo je da bi njegova realizacija predstavljala iskorak za Novalju i njenu turističku ponudu, ali donijela i kvalitetniji način života domaćem stanovništvu.

Komentari 2

FN
Fr@njo
18:49 07.11.2016.

ajd sad kad su vec osmislili i vez za cruesere, trebali su odmah lupiti i zracnu luku..sumnjam da ce luka moci izdrsati nalet cruesera , jebno, kulturno povjesne znamenitosti Novalje su ogromne..eno u susjedstvu na Rabu, to imaju u planu...gradskii strucnjaci koji od nerada neznaju sto bi.. vec u startu isplanirali su i godisnji promet od milijun putnika.

VL
DU
Deleted user
15:15 07.11.2016.

Svaki puta kada se gura gradnja i sa time se opravdava napredak u turizmu onda ispadne da su tu u pitanju nečiji interesi samo da se što više gradi što uopće nema veze sa turizmom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.